Fresing av asfalt

Ze bra Vei utfører all type fresing i sammenheng med veioppmerking. Vi har stor kapasitet og moderne fresere til å ta på oss større veiprosjekter, og har lang erfaring med dette.

Forsterket veioppmerking - sinusfresing

Forsterket veioppmerking er et av dagens mest kostnadseffektive trafikksikkerhetstiltak på allerede eksisterende veier i Norge. Forsterket veioppmerking betyr at vi freser et sinusformet bølgemønster i midten og på kanten av veien før veioppmerking. Det nedfresede feltet vil varsle trafikanter som er på vei ut av kjørefeltet i form av en vibrering i kjøretøyet. Dette gjøres for å forhindre utforkjørings- og møteulykker. Etter fresing gjør vi oppmerking i sporet.

Nedsenking gir mindre slitasje

En nedsenking av veioppmerkingen, ved sinusfresing eller vanlig fresing, vil også gi fordeler i form av mindre slitasje på malingen/termoplasten. På vinterstid vil ikke snøplogen skrape i veioppmerkingen, og færre trafikanter vil kjøre direkte på de hvite og gule stripene. Når linjer av termoplast blir opplyst vil små glasskuler i materialet reflektere lyset tilbake til trafikanten og dermed vises bedre. Ved nedfresing vil denne funksjonen holde lenger.

Fjerning av gammel veioppmerking

Vi utfører også demarkering av veioppmerking. Det vil si at vi fjerner gammel maling på eksisterende veier ved endring av kjøremønster eller fornying av oppmerkingen. Ved å for eksempel flytte oppmerkingen på veien 50 cm til høyre vil også asfalten holde lenger. På veier med mye trafikk vil det ta lengre tid før det dannes “spor” og ujevnheter i asfalten.

Vi tar oss av trafikkdirigering

På alle våre prosjekter tar vi oss av trafikkdirigering om det er ønskelig. Vi har putebiler, følgebiler og erfarne medarbeidere som sikrer trafikantenes trygghet på veien.

Har du spørsmål?

Ring oss på 69 24 06 50

eller e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern

Besøk oss

Solgaard skog 116

1599 Moss

Besøk oss på facebook