Plassoppmerking

Ze bra Vei tar hovedsakelig på seg plassoppmerking av større industriområder og parkeringsplasser. En parkeringsplass vil ofte være det første en kunde eller besøkende ser. Er den oversiktlig, brukervennlig og godt merket vil dette gi et godt førsteinntrykk. Vår erfaring og kompetanse innen plassoppmerking gjør at du kan stole på at vi vil utnytte plassen din best mulig, samt merke med symboler for handikapparkering, elbil, gåmann, sykkel og andre symboler du trenger.

Maskinell plassoppmerking av store områder

Innenfor større plassoppmerking tilbyr vi også merking av veiparker, pendlerparkering, døgnhvileparkering for tungtransport, tollstasjoner, rasteplasser og generelt alt av større områder som hører til motorveier. Av annet kan vi nevne bussterminaler, merking på perrong, større parkeringsplasser utenfor kjøpesentre og bensinstasjoner og innendørs industrioppmerking.

Vi har store, moderne malingsmaskiner og utfører stort sett maskinell plassoppmerking. På store områder er vi spesielt gode, effektive og konkurransedyktige. Vårt utstyr og våre medarbeidere sørger for rette og skarpe linjer, brukervennlig oppdeling, og riktig valg av merkemateriale.

Manuell plassoppmerking

Vi tar også på oss mindre, manuelle jobber som gangfelt, sjakkmønster for fartshumper og sperrefelt. Se Ze bra Sikring sin nettside for mer info. Vi er kjent av våre kunder for levering av høy kvalitet innenfor gitte tidsrammer. Ze bra Vei er en av de største i landet når det kommer til kapasitet og meter vei merket i året. Vi er også på topp når det kommer til vårt utstyr og maskiner. Svinesund tollstasjon og Vinstra Vegpark er noen av våre prosjekter.

Har du spørsmål?

Ring oss på 69 24 06 50

eller e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern

Besøk oss

Solgaard skog 116

1599 Moss

Besøk oss på facebook