Veimerking

Ze bra Vei utfører alle typer langsgående veioppmerking på hele det offentlige veinettet, samt sperrede anleggsområder. Vi har drevet med dette siden 1948 og er en av de største i landet med kapasitet, utstyr og antall meter lagt ut i året. Med vår spesialkompetanse og erfaring kan du stole på å få gjort jobben innenfor avtalte rammer og med svært god kvalitet.

Totalleverandør av veimerking

Vi tar på oss de store jobbene med merking av hvite og gule kantlinjer, varsellinjer, sperrelinjer, skillelinjer, ledelinjer og kombinerte linjer. Vi tilbyr befaring og prosjektering, og utfører hele jobben fra start til slutt. Dette innebærer også trafikkavvikling med dirigering, putebil og/eller følgebil. Trenger du andre typer oppmerking som gangfelt og sjakkmønster for fartshumper tilbyr vi det meste innen dette og fungerer som totalleverandør for våre kunder. Les mer om plassoppmerking her.

Fjerning av gammel merking og nedfresing

Vi bruker vår kompetanse til å finne riktige produkter og gjøre tilpasninger etter kundens ønsker. Er det behov for fjerning av gammel merking/maling gjør vi dette med fres. Ved merking av helt ny vei kan vi blant annet frese ned merkingen for mindre slitasje. Les mer om fresing av asfalt og hva vi kan gjøre for dere her.

Termoplast, spray og maling

Avhengig av jobben velger vi det best egnede produktet; termoplast, spray eller maling. Vi har store og pålitelige maskiner som sørger for det beste resultatet med riktig bredde og tykkelse.

Termoplast kan forklares som maling i plastform, og den inneholder glassperler som gir god refleksjon i mørket. Termoplasten varmes opp og smeltes fast i veien ved bruk av en ekstrudermaskin. Materialet har lang levetid og brukes hovedsakelig på større veier som motorveier, europaveier, fylkesveier og riksveier.

På grunn av stor trafikk brukes det tykkere linje på de store veiene, som er fra 4-2 mm. På fylkes- og riksveier brukes ofte spray eller maling i tykkelse på 2-1 mm. Spray og maling har ikke like lang levetid, men er billigere og fungerer derfor godt på mindre trafikkerte veier der slitasjen ikke vil være like stor.

På grunn av vår spesialkunnskap er vi også involvert i produktutvikling av merkemateriale.

Har du spørsmål?

Ring oss på 69 24 06 50

eller e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern

Besøk oss

Solgaard skog 116

1599 Moss

Besøk oss på facebook